EKMEK MAKİNESİNDE GLUTENSİZ EKMEK TARİFİ
MALZEMELER:
1 KÜÇÜK SU BARDAGI GLUTENSİZ UN
1 KÜÇÜK SU BARDAGI LİFLİ GLUTENSİZ UN (Glutano Bread Fibre Mix)
1 KÜÇÜK SU BARDAGI SÜT
1 TATLI KASIĞI TOZ MAYA
1 TATLI KASIGINDAN AZ TUZ
1 YEMEK KASIĞI ZEYTİNYAG
YAPILIŞI:
SÜTÜ ISITIP ILIK OLARAK EKMEK MAKİNESİNE KOYUYORUZ.ARDINDAN 1 KÜÇÜK SU BARDAGI LİFLİ GLUTENSİZ UNU İCİNE DOKÜP,1 KÜÇÜK SU BARDAGI GLUTENSİZ UNUDA İLAVE EDİP.MAYAYI VE TUZUDA EKLEDİKTEN SONRA ZEYTİNYAGI KENARINDAN DÖKÜYORUZ.EKMEK MAKİNESİNİN 11. MODUNDA PİSİRİYORUZ.PİSMESİNE 1 SAAT KALA SPATULA İLE YUMUSAK MARGARİNİ
MALZEMELER:
1 KÜÇÜK SU BARDAGI GLUTENSİZ UN
1 KÜÇÜK SU BARDAGI LİFLİ GLUTENSİZ UN (Glutano Bread Fibre Mix)
1 KÜÇÜK SU BARDAGI SÜT
1 TATLI KASIĞI TOZ MAYA
1 TATLI KASIGINDAN AZ TUZ
1 YEMEK KASIĞI ZEYTİNYAG
YAPILIŞI:
SÜTÜ ISITIP ILIK OLARAK EKMEK MAKİNESİNE KOYUYORUZ.ARDINDAN 1 KÜÇÜK SU BARDAGI LİFLİ GLUTENSİZ UNU İCİNE DOKÜP,1 KÜÇÜK SU BARDAGI GLUTENSİZ UNUDA İLAVE EDİP.MAYAYI VE TUZUDA EKLEDİKTEN SONRA ZEYTİNYAGI KENARINDAN DÖKÜYORUZ.EKMEK MAKİNESİNİN 11. MODUNDA PİSİRİYORUZ.PİSMESİNE 1 SAAT KALA SPATULA İLE YUMUSAK MARGARİNİ
0 yorum:
Yorum Gönder