Berfin'in annesinin forumumuza yazmış oldugu beze tarifi icin cok tesekkur ediyor ve daha cok kisiye ulaması adına siteye ekliyorum.
MALZEMELER
250 GR. YUMURTA BEYAZI
500GR. TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
ŞEKER VE YUMURTA BEYAZIMIZ ÇOK KISIK ATEŞTE ŞEKER ERİYENE KADAR ÇIRPILIR.SONRA MİKSERLE KOYU KIVAMA GELENE KADAR ÇIRPMA İŞLEMİMİZ DEVAM EDER. TORBAYLA YAĞLI KAĞIDA DÖKÜLÜR. KISIK FIRIN AYARINDA PİŞİRİLİR BEYAZ KALMASINA DİKKAT EDELİM.
NOT:İSTEĞE GÖRE ŞEKİL YAPILABİLİR ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR KENDİLERİ YAPTIGI ŞEKLİ FIRINDAN ÇIKINCA ZEVKLE TÜKETİYORLAR .
AFİYET OLSUN
0 yorum:
Yorum Gönder