Cheddar Bisküvi


Malzemeler

1-1/2 bardak Glutensiz un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı yağ(soğuk ve kücük parcalara ayrılmış)
1-1/2 fincan kesilmis veya rendelenmis cheddar peynir
1/2 fincan süt
1/4 çay kaşığı kırmızı biber



Yapılışı:

425 ° d'e fırını ısıt.
Glutensiz un, kabartma tozu karbonat ve bir kaseye koy ve karıştır.
Parcalara ayrılmış yagı ekle ve cırp.Daha sonra peynir ve sütü ekle ve karıstırmaya devam et.Son olarak kırmızı biberi ekle.Karışım,yumuşak bir hamur olana kadar yoğur ve tezgaha un serperek hamuru ince olmicak sekilde ac,kare olarak kes ve önceden ısınmış fırında 15-20 dakika üzeri kızarana kadar pişir.

0 yorum: